Adana merkezli iki ilde operasyon: Organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Adana merkezli 2 ilde düzenlenen ‘Kuyu-1’ operasyonlarında, elebaşılığını Mustafa Altınyüzük ve Ramazan Altınyüzük’ün yaptığı organize suç örgütü çökertildi, 51 şüpheli yakalandı." açıklamasında bulundu.

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Adana İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Adana ve Muğla’da düzenlenen operasyonlarda elebaşılığını Mustafa Altınyüzük ve Ramazan Altınyüzük’ün yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini açıkladı.

Adana merkezli 2 ilde düzenlenen “Kuyu-1” operasyonlarında elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 51 şüpheli yakalandı.

Adana merkezli ilde düzenlenen “KUYU-1” operasyonlarında; Elebaşılığını Mustafa Altınyüzük ve Ramazan Altınyüzük’ün yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi️Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi şüpheli yakalandı️Aziz… pic.twitter.com/dRgiWQGQc9

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) May 29, 2024KAYNAK: HABER7