Fatih Altaylı Canlı Yayında konuğunu azarlayıp fırçaladı: Car car konuşuyorsun!

Fatih Altaylı canlı yayına davet ettiği konuğu Avukat Ahmet Kemal Şentop, yediği fırça sonrasında şoke olup sessiz kalırken, o anlar sosyal medyanın gündemine düştü. Fatih Altaylı Canlı Yayında konuğunu azarlayıp fırçaladı: Car car konuşuyorsun!

Ahmet Kemal Şenpolat'ı fırçaladı

Orbit - Fatih Altaylı Teke Tek programına HAYTAP Başkanı avukat Ahmet Kemal Şenpolat'ı konuk etti. Sokak hayvanlarının konuşulduğu program, içeriğinden çok Fatih Altaylı'nın kafasının tasının attığı anlarla gündem oldu. Fatih Altaylı konuğu Ahmet Kemal Şenpolat sürekli konuşup onu ekarte edince delirdi. https://youtu.be/PtWyXk3Ltr8?t=1643

"Geldiğin car car konuşuyorsun biz burda eşek başı değiliz"

HAYTAP Başkanı Ahmet Kemal Şenpolat’ın sözünü sinirli bir şekilde kesen Fatih Altaylı, 'Burası size özel bir program değil beni delirtmeyin lütfen geldiniz car car car konuşuyorsunuz. Bir konuk daha var allah aşkına, beni delirtmeyin. Hakkaten hayvanseverlikten sizin yüzünüzden soğuyacağım yani. Bağır bağıra konuşmayın burda ya... Biz eşek başı değiliz yani bağırarak şey yapamazsınız” dedi.

 'Car car konuşuyorsun' fırçası

Ahmet Kemal Şenpolat, 'Car car konuşuyorsun' fırçası ile ekranda dondu kaldı. Fatih Altaylı’nın sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen HAYTAP başkanı Ahmet Kemal Şenpolat programın akışında gitmesi için özür dileyerek konuşmasına son verdi.

Programda neler konuşuldu?

Evet Ercan konumuz sokak köpekleri ya da sokak hayvanları kedilere fazla bir şey diyen yok ama köpekler konusunda herkesin farklı fikirleri var bu akşam yere bırakması gerekiyor yasaya göre yani onun için Taksim meydanında Kadıköy Meydanı'nda Eminönü'nde Beyoğlu'nda hayvan gördüm nerede görüyorsunuz gidin Silivri ile Çatalca ile Zekeriyaköy yapmayın her yerde var yani buranın hayvanları orada onu demek istiyorum yani hayırsız adayı atmıyor daha fazladır oradaki muhtar larla söylüyorlar yani kısırlaştırdıktan sonra sizin bu hayvanın yani Burası da size özel bir program değil yani benim beni delirtmeyin lütfen ya geldiğinizde konuşuyorsunuz bir konuk daha var Allah aşkına yani burada bir iş yapmaya çalışıyoruz hakikaten yani hayvanseverlikten sizin yüzünüzden soğuyacağıma Murat Bey buyurun sizi dinleyelim lütfen cevap verin bunu çok sık yaptılar ben bundan daha çocuklarımız olmamıştı eşimle beraber İzmir'den bir pet Shop'ta Sibirya kurdu sahiplendik Antalya'da yaşıyorduk aldık buraya geldik 7 ayda süreye kadar baktık Sibirya kurdunu Antalya ortamında evinde köpeği bakılabilmesi için klima koymuştum sıcaklardan kaynaklı Ama büyük bir köpeğe ve turizmde çalıştığımız için uzun saattir evde bakamayacağımızı anlayınca Kayınpederim Muğla'da orada bir arkadaşına sahiplendirdik ücretsiz ikinci ama ondan sonra daha küçük bir köpek aldık Amerikan Cocker Amerikan kukır köpeği aldık ama yani her halükarda kokusundan halıya tuvaletini yapmasından eğitimini veremememizden kaynaklı Amerikan kukuru da sahiplendi