Mersin Tarsus Gülek Tüneli civarında kaza: 1 Kişi öldü 7 Kişi Yaralı

Tarsus Pozantı Yolu Gülek Tüneli mevkiinde 5 aracın karıştığı zincirleme kaza yaşandı. Kazada can pazarı yaşandı 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Mersin Tarsus Gülek Tüneli civarında kaza: 1 Kişi öldü 7 Kişi Yaralı

TIR Duvara çarptı

Orbit - Tarsus Pozantı yolunda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda bir tır, otobüs, pikap, bir de otomobil birbiriyle çarpıştı, çok sayıda yaralı olduğu belirtildi. Alınan bilgiye göre sabaha karşı 04.00 sıralarında Pozantı Tarsus istikameti otoban üzeri Gülek tüneli yakınlarında yolun kaygan olması nedeniyle meydana gelen kazada, sürücüsü henüz belirlenemeyen 33 AEP 935 plakalı tırın orta ayraçtaki betona çarpması sonucu betonun karşı şeridine geçti.

Sürücü belirlenemedi

Bu sırada karşı şeritten gelen sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobilin betona çarpması sonucu maddi hasarlı ve yaralamalı kaza meydana geldi.

1 ÖLÜ, 7 YARALI

Tır sürücüsü ve beton bariyere çarpan otomobilin sürücüsünün yaralanmasıyla, Tır ile aynı istikamete seyreden sürücüsü belirlenemeyen 16 KIH 43 plakalı otomobilin tıra çarpması sonucu ise otomobil içindeki kimlik bilgileri tespit edilemeyen 1 kadın olay yerinde öldü ve otomobildeki 3 kişi ise yaralandı. Aynı istikamete seyreden sürücüsü belirlenemeyen 51 AAY 534 plakalı Ford Transit hafif ticari araç, diğer araçlara çarpmamak için otoyolun yan duvarlarına çarparak durunca, sürücüsü yaralanırken, peşinden gelen 27 UG 131 plakalı Ben Turizme ait yolcu otobüsü de hafif ticari araca çarpması sonucu otobüsün sürücüsü yaralandı.

5 Araç karıştı

5 aracın karıştığı kazada 1 kişi ölürken, 7 kişi yaralandı ve 112 Acil servis ekipleri tarafından Tarsus Devlet hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı, kimlik bilgilerinin henüz tespit edilemediği, yolun tek şerit trafiğe açık olduğu bildirilirken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.