Mezarlık dizisi yayınlandı: Mezarlık dizisi 1. Sezon 1. Bölüm Full İzle! Mezarlık dizisi konusunu öğren!

Başrolünde vamp kadın oyuncu Birce Akalay'ın oynadığı Mezarlık dizisi birinci sezonuyla Netflix'te yayınlandı. Kadın cinayetlerine dikkat çekilen dizide, gizemli cinayetler aydınlatılmaya çalışılıyor. Birce Akalay acar başkomiser rolünde destan yazıyor. Mezarlık dizisi yayınlandı: Mezarlık dizisi 1. Sezon 1. Bölüm Full İzle! Mezarlık dizisi konusunu öğren!

Mezarlık dizisindeki mezarlık ne demek?

Netflix'te bir hafta arayla iki ayrı Birce Akalay dizisi yayınlandı. Önce kuş uçuşu dizisi yayına girerek sosyal medyayı salladı. Ardından yayına yine başrolünde Birce Akalay'ın oynadığı Mezarlık dizisi girdi. Kadın cinayetlerini konu alan Mezarlık dizisinde, mezarlık olarak anlatılmak istenen Emniyet müdürlüğünün arşivi. Emniyet müdürlüğünde alt katta bulunan arşiv birimine, burada çalışan polis memurları mezarlık adını vermişler. https://www.youtube.com/watch?v=4c9Z0lJ-Q1Q

Mezarlık dizisi ne anlatıyor?

Mezarlık dizisi 4 bölümden oluşan bir film serisi. Serinin her bölümünde, bir başka cinayet aydınlatılmaya çalışılıyor. Özel suçlarla mücadele biriminde görev yapan başarılı kadın başkomiser Önem, son derece zorlu cinayetleri, delilleri tek tek inceleyerek çözmeye çalışıyor ve kurduğu ekiple bunu gayet iyi başarıyor.

Mezarlık film serisi konusu nedir?

Netflix'te yayınlanan mezarlık film serisinin birinci bölümde, arabası yakılarak hayatını kaybeden Alev'in cinayete kurban gittiği şüphesi üzerine başkomiser önem ve ekibi olayın peşini bırakmıyor. Aracında yanarak ölen Alev'in cebinden biber gazı ve bir başka savunma ürünü çıkınca, Önem Özülkü ve ekibi Alev'in tehdit alabileceği izlenimine kapılıyor.

Mezarlık film serisi birinci bölümde kadın erkek eşitliği

Mezarlık film serisi birinci bölümde, yakılarak öldürülen TV Programı konuk koordinatörü Alev Gölpınar'ın öldürülmesi üzerine devreye giriyor ve şüphelerin yoğunlaştığı kişi olan Alev Gölpınar'ın evli sevgilisi Erdal adlı kişiyi canlı yayında basıyor. Önem Özülkü, canlı yayında saldırıya uğrayınca, Erdal beyi ufak bir kol hareketiyle etkisiz hale getirip, milyonlarca izleyicinin gözü önünde tutukluyor. Erdal Bilgin alanında uzman bir sosyolog olduğu gerekçesiyle, kadının beyanı esastır gibi hükümlerin yanlış olduğunu savunmaya kalkıyor.

Giyinik olup da en çok tıklanan kadın

Tutuklamanın ardından, Önem Özülkü sosyal medyada gündem oluyor ve çalışma arkadaşları ona giyinik olup da en çok tıklanan kadın yakıştırması yapıyor. Yine tutuklamanın ardından, Başkomiser Önem Özülkü'ye müdürü tarafından baskı yapılmak isteniyor ancak Önem Özülkü, cebinde taşıdığı istifa mektubu ile rest çekiyor. Resti gören müdür geri adım atmak zorunda kalıyor.

"Erdal Bilgin ile ilgili her türlü bilgiyi istiyorum"

Erdal Bilgin'in, Alev Gölpınar ile ilişki yaşarken genç kadına defalarca şiddet uyguladığını ortaya koyan Başkomiser Önem Özülkü, ekibine "Erdal Bilgin ile ilgili her türlü bilgiyi istiyorum" talimatı veriyor. Annesinin zorlu mesleki koşullarından etkilenen Önem Özülkü'nün kızı da, okulda şiddete maruz kalmaya başlayınca, kendisine şiddet uygulamak isteyen 2 erkek öğrenciyi hastanelik ediyor. Annesi Başkomiser Önem Özülkü ise her şartta kızının arkasında durmayı sürdürüyor.

Erdal Bilgin kimdir?

Erdal Bilgin, Mezarlık dizisi 1. Sezon 1. bölümde Alev Gölpınar'ı öldürdüğünden şüphelenilen ve çeşitli televizyon programlarında sosyoloji üzerine konuk olarak davet edildiği için konuşan hayali karakterdir.