Muharrem İnce hızlı başladı: Türkiye’nin en büyük ittifakını biz kuruyoruz!

Parti meclisi toplantısının ardından memleket Partisi'ne reyting veren Genel Başkan Muharrem İnce, Türkiye'nin en büyük ittifakını kurduklarını söyleyerek mevcut ittifakları eleştirdi. Muharrem İnce hızlı başladı: Türkiye'nin en büyük ittifakını biz kuruyoruz!

Muharrem İnce'nin başkanlığında dün parti meclisinde milletvekili aday listeleri

Orbit - İnce, "Öğrenciler, öğretmenler, memurlar, çiftçiler, işçiler, emekliler, polisler, işçiler, askerler, başta helal lokma kazananlar olmak üzere toplumun tüm sınıfları gibi" dedi.Memleket partisi, Cumhurbaşkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin başkanlığında dün parti meclisinde milletvekili aday listelerini görüştü.

"Toplumun tüm sınıflarıyla ittifak kuruyoruz" 

Toplantıdan sonra parti olarak gördükleri ittifakların ilkeli bir ittifak değil," çıkar ittifakı" olduğunu savunan İnce, "Birbirlerini selamlamayan insanlar koltuk aşkı için toplandılar. "İnsanların tepede bir araya gelmesi, üssün bir araya geleceği anlamına gelmez. "Toplumun tüm sınıflarıyla ittifak kuruyoruz" Türkiye'nin en büyük ittifakını kurduklarını sözlerine ekleyen İnce, " Öğrenciler, öğretmenler, memurlar, çiftçiler, işçiler, emekliler, polisler, işçiler, askerler gibi toplumun tüm sınıflarıyla ittifak kuruyoruz ve çoğu en önemlisi helal lokma kazananlarla" dedi.

Çocuklarımızın ucuz et yemesini ve ucuz süt içmesini istiyoruz

Cumhuriyet'e "Çocuklarımızın ucuz et yemesini ve ucuz süt içmesini istiyoruz" dedi.; "İçeride ve dışarıda güçlü bir devlet, saygın bir pasaport, yüksek demokratik standartlar ve insana yakışır bir insan hakları kartı istiyoruz. Mavi vatanın korunmasını, çıkarlarımızın denizlerde korunmasını, savunma sanayimizin güçlü olmasını, topraklarımızdan bereketin kabarmasını, çocuklarımızın ucuz et yiyip ucuz süt içmesini istiyoruz."