Netflix Mezarlık Film Serisi 1. Sezon 2. Bölüm bir nefes kadar yakın full izle!

Netflix dijital yayın platformunun yeni dizisi Mezarlık'ta 2. bölüm Nefes adlı genç kızın ölümü araştırılıyordu. Aslında başörtülü olan Nefes adlı genç kızın sırlarla dolu yaşam öyküsü ile neden öldüğü araştırılıyor. Netflix Mezarlık Film Serisi 1. Sezon 2. Bölüm bir nefes kadar yakın full izle!

Başörtülü sanılan Nefes'in asıl yaşamı

Mezarlık film serisinin ikinci bölümü, barda çalışan bir müzisyenin ölümü ile başlıyor. İlk başta doğal bir ölüm gibi görünen olay, sonrasında bambaşka çıkıyor. Başkomiser Önem ve ekibi, cesetteki bazı yaralardan şüphelenerek, olayın normal bir ölüm mü yoksa cinayet mi olduğunu araştırmaya koyuluyor. Ve cinayet şüphesi ağır basmaya başlayınca da soruşturma hızla start alıyor. Başörtülü sanılan Nefes'in asıl yaşamı da ortaya dökülüyor.

İlahiyat öğrencisi değil konservatuar öğrencisi

Barda öldürülen genç kızın ailesine ulaşan Önem ve ekibi, ailenin Nefes'in hayatına dair hiçbir bilgiye sahip olmadığını öğrendi. Aile Nefes'in ilahiyat fakültesi öğrencisi muhafazakâr bir genç kız olduğunu düşünüyordu. Polisler ile yapılan sorguda, bu açık olarak ortada gibi duruyordu. Ancak Nefes ilahiyat öğrencisi değil konservatuar öğrencisi idi. Özge adlı arkadaşı, Nefes'i kıskanarak ailesine, Nefes'in ailesinden gizlediği gerçekleri gidip ailesine anlattı.

Nefes'in ağabeyi Zahide Eren'in oğlu Yusuf Eren'i öldürdü

Kardeşinin yaptığı işi öğrenen Nefes'in ağabeyi Zahide Eren'in oğlu Yusuf Eren'i öldürdü. Başkomiser Önem ve ekibi bu gerçeği de öğrendikten sonra cinayeti kimin işlediğine dair başlattıkları soruşturmayı genişletti. Bu sırada, sokakta yakalanan bir kişinin üzerinden çıkan telefonun arkasında bir nefes kadar yakın yazısı çıktı. Şüphelerin odaklandığı kişi Zahide Eren olaran dikkat çekti. Zahide Eren'in gerekçesi olduğu sonucuna varan ekip, savcının da baskısıyla Zahide Eren'i gözaltına almaya karar verdiler.

Nefes poşetle nefessiz bırakılarak mı öldürüldü?

Başkomiser Önem ve ekibi yaptıkları çalışma ile öldürülen Nefes poşetle nefessiz bırakılarak mı öldürüldü? sonucuna doğru yaklaşırken, poşet ile bir şekilde cinayet işlemenin  mümkün olup olmadığı test edildi. Blue Devile grubu mu öldürdü? Blue Devile ynai mavi şeytan grubu iddiası da Mezarlık film serisinde gündeme geldi. Mezarlık film serisi ikinci bölümdeki bu film gerçekten ilgi çekici idi. Nefes'in telefonunun biyometrik parmak izli kullanıcı kilidi, Nefes'in cesedine elektrik verilmesiyle açılıyor ve son çektiği video da bu sırada görüntüleniyor.